Kontakt

Vi er her for at hjælpe dig

Har du spørgsmål til din elregning, vores produkter eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Åbningstider

Mandag – Torsdag:
10:00 – 15:00

Lukket på helligdage

Support

+45 70 66 64 68
kundeservice@stromtid.dk

  Kontakt os
  Har du et spørgsmål, oplever du udfordringer, eller ønsker du mere viden om, hvad vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at udfylde formularen her. En af vores strømkonsulenter vender tilbage til dig inden for 48 timer i hverdage og mandag, hvis du har kontaktet os i weekenden.

  Ofte stillede spørgsmål

  Her har vi samlet mange af de ofte stillede spørgsmål.

  Vi udsender en elregning til dig hver tredje måned, som du kan betale manuelt eller vælge at tilmelde dig betalingsservice.

  Du skal melde flytningen til os mindst 2 måneder og senest 10 hverdage før din fraflytning. Du kan gøre det via vores kundeservice. Skulle det ske, at du ikke får gjort det i tide, så fortvivl ikke. Meld din flytning her{link til meld flytning-siden /meld-flytning/}, så får vi registreret den hurtigst muligt.

  Der kan være flere årsager til, at du ikke har strøm. Typisk skyldes det en fejl i elnettet, planlagte eller akutte strømafbrydelser i dit område eller en udløst sikring i dit hjem. Hvis det skyldes en udløst sikring, skal du selv skifte den. Hvis årsagen til strømsvigtet derimod skyldes en fejl på elnettet eller en strømafbrydelse i området, er der ikke noget, du kan gøre andet end at holde dig opdateret via dit netselskab.

  Som strømkunde betaler du et acontobeløb, som er en forudbetaling baseret på et estimeret forbrug. Det betyder også, at du kan ende med en refusion eller yderligere betaling. Det er netselskaberne, som er ansvarlige for at beregne dit årlige forventede strømforbrug, og det sker på baggrund af historisk data og typiske forbrugsmønstre.

  Vidensdeling

  Artikler

  Få viden og inspiration

  Skal du flytte?

  Meld flytning her, så står du ikke uden strøm eller betaler for strøm på tidligere adresse.